vlees-van-gijs-facebook_40
Vlees van Gijs
Binnenweg 4
1191 AA Ouderkerk a/d Amstel
(020) 496 19 04
06 - 5439 3783
06 - 5312 3105
E-mail: info@vleesvangijs.nl

Barbecue vleespakketten bestellen

Barbecue vleespakketten

Wij bieden u de mogelijkheid om een vleespakket van rundvlees te kopen van dieren die in de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland grazen en in de Duivendrechtse polder. Op deze landerijen groeien allerlei kruiden die de koeien met smaak eten. En deze smaak vindt ú weer terug in het vlees. In de winter krijgen de dieren hooi uit deze gebieden als voedsel. Bovendien krijgen de dieren op onze boerderij alle tijd en ruimte om te groeien. Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede.

vlees-van-gijs-vleespakketten_4

Er vindt een strenge selectie onder de koeien plaats om te zien welke geschikt zijn om in de vleespakketten verwerkt te worden. Dit doen we om de kwaliteit en smaak van het vlees te kunnen waarborgen. Het vlees wordt na het uitbenen direct verpakt door een vakkundige slager uit de Beemster. Dit gebeurt in porties. Alles wordt voorzien van een sticker waarop het soort vlees, gewicht en de verpakkingsdatum staat. Hierna wordt het vlees direct ingevroren, zodat de kwaliteit gehandhaafd blijft.

vlees-van-gijs-inhoud-vleespakket_470

Een vleespakket is 5 of 10 kilo vlees.

Het vlees van de koe wordt naar verhouding verdeeld. In het pakket zit dus o.a. biefstuk, entrecôte, gehakt, runderworst, hamburgers, tartaar, magere runderlappen, sucadelappen, soepvlees etc.

De pakketten kunnen dagelijks, op afspraak, worden afgehaald. Om een afspraak te maken kunt u via mail of telefonisch met Gijs (06 - 5439 3783) contact opnemen. Op zaterdag tussen 09:00 en 13:00 uur kunt u zonder afspraak uw pakketten afhalen. Eventueel kan er thuis bezorgd worden. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden, informeer hiernaar

Betaling en prijzen
Keuze 1: 5 kilo Rundvlees (à 12,50 p/kg) voor € 62,50
Keuze 2: 10 kilo Rundvlees (à 12,50 p/kg) voor € 125,-
U kunt hier uw bestelling plaatsen.

Betaling kan alleen contant. Pinnen is niet mogelijk. Ook is het mogelijk om uw bestelling vooruit te betalen middels een bankoverschrijving op:
G.P. de Nooij / NL57RABO0351825789

Navigeer hier verder

vlees-van-gijs-over-ons_MENU

Over ons

Lees verder
vlees-van-gijs-blonde-aguitaine_MENU

Blonde d'Aquitaine

Lees verder
vlees-van-gijs-vleespakketten_MENU

Vleespakketten

Lees verder
vlees-van-gijs-contact_MENU

Contact & Bestellen

Lees verder